Iratkozz fel!

Szeretnék értesítést kapni a további hasznos információkról is!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Elfogadom az Adatvédelmi Irányelveket!

Kérdésed van? Visszahívunk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (kötelező)

Ausztriai ügyintézések

Tárgy

Üzenet

Kövess minket!

Iratkozz fel!

Szeretnék értesítést kapni a további hasznos információkról is!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Elfogadom az Adatvédelmi Irányelveket!

Kérdésed van? Visszahívunk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (kötelező)

Ausztriai ügyintézések

Tárgy

Üzenet

Kövess minket!

Adatvédelem

Adatvédelem

Adatkezelési tájékoztató

Ezt a honlapot Fazekas Norbertné EV üzemelteti.  (székhely: 9200 Mosonmagyaróvár, Kossuth L. u. 14; 2011. évi CXII. törvény 68 p. 6. bekezdése alapján az adatvédelmi nyilvántartási számai: NAIH-78037/2014, NAIH-78038/2014, NAIH-78039/2014 és NAIH-78040/2014; továbbiakban: “Adatkezelő“) működteti.

Az Adatkezelő a hatályos vonatkozó jogszabályok, így elsősorban a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény, valamint a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásainak megfelelően kezeli a személyes adatokat.

Az Adatkezelő kizárólag az általa működtetett “Kérdésed van? Visszahívunk!” valamint “Iratkozz fel hasznos információkért!” feliratkozási formok tevékenység során, annak működtetése céljából és csak az ahhoz szükséges mértékben kezeli az Ön személyes adatait.

Tájékoztatjuk, hogy az adatszolgáltatás mindenkor önkéntes alapon történik, és az Adatkezelőnél az adatok kezelése az Ön hozzájárulásán alapszik. A hozzájárulás oly módon történik, hogy a hírlevélre feliratkozás alkalmával, a megfelelő mezőket kitölti, és a küldés gombra klikkeléssel elküldi. Az adatkezeléshez adott hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ennek következtében megszűnik az Ön személyes adatainak kezelése, azokat maradéktalanul töröljük rendszerünkből. Hozzájárulását a következő módon lehetséges visszavonni:

1) Minden hírlevelünk alján található „leiratkozás” link, az erre való kattintással, és email címe megadásával leiratkozhat hírlevelünkről.

2) A KAPCSOLAT menüpontban fellelhető bármelyik elérhetőségünkhöz érkező kérésével szintén leiratkozhat.

Az adatkezelés során az alábbi, Ön által megadott személyes adatok kezelése történik:

a) név;

b) email cím;

c) opcionálisan telefonszám,

d) tárgy

e) egyéb üzenet.

A fenti személyes adatokat számítógépes rendszerünkben tároljuk, és hozzájárulása visszavonásáig kezeljük. Ezekhez az adatokhoz kizárólag az Adatkezelő férhet hozzá, azokat harmadik fél részére nem adja ki.

Ön jogosult személyes adataival kapcsolatban bármikor tájékoztatást kérni, azokat bármikor megváltoztatni vagy töröltetni. Törlés esetén adatai végérvényesen törlődnek, újratöltésük a törlést követően az Ön hozzájárulása, illetve a személyes adatainak újbóli megadása nélkül nem lehetséges.

Amennyiben információra van szüksége azzal kapcsolatban, hogy az Adatkezelő hogyan kezeli az Ön adatait, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben az info@legjobbalkusz.hu címen.

Ön a személyes adataihoz fűződő jogainak megsértése esetén az Adatvédelmi Biztoshoz, illetve bírósághoz fordulhat jogorvoslatért. Az ezzel kapcsolatos jogi tényállást az Avtv 11.§-18.§-a valamint a 27.§-a tartalmazza.

Akkor, amikor Ön a honlapon a hírlevél szolgáltatásunkat igénybe veszi, és ennek érdekében személyes adatait rendelkezésünkre bocsátja, azok elküldésével egyidejűleg Ön kijelenti, hogy az előzőekben foglalt tájékoztatást megismerte és megértette, és ezek alapján önkéntes hozzájárulását adja, hogy Fazekas Norbertné EV. az Ön személyes adatait az Ön részére nyújtandó információ-szolgáltatás céljából – a hozzájárulás visszavonásáig – a szükséges mértékben kezelje.

Analitika

Jelen honlap a webtárhely által nyújtott AWStats Analitika webelemző szolgáltatást használja. Az Analitika úgynevezett „sütiket” (angolul cookies), vagyis az Ön számítógépén elhelyezett szövegfile-okat használ, amelyek segítik a weboldal használatának elemzését.

A cookie által előállított, a honlap használatára szóló információkat (beleértve az Ön IP-címét) a Google egyesült államokbeli szervereire továbbítja, majd ott tárolja. A Google ezeket az információkat arra használja, hogy

–      a honlap Ön által történő használatát értékeli,

–      a honlapon végzett tevékenységekről jelentéseket állít össze a weboldalak üzemeltetői részére,

–      a honlapon végzett tevékenységekkel és az internethasználattal kapcsolatos további szolgáltatásokat nyújt,

–      kizárólag akkor, ha ezt törvény írja elő, Google átadhatja ezeket az információkat harmadik felek részére, vagy amennyiben harmadik felek a Google megbízásából feldolgozzák az információkat.

A Google nem társítja az Ön IP címét a birtokában lévő egyéb adatokkal. Böngészője egyedi beállításainak kiválasztásával Ön kiiktathatja a „sütik” használatát, ekkor azonban Ön nagy valószínűséggel nem fogja tudni használni jelen honlap valamennyi funkcióját, és lehetőségét. A jelen weboldal használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy fentiekben meghatározott módon és célokra történjen adatainak feldolgozása.

 

Online vitarendezési platform ITT

Iratkozz fel!

Szeretnék értesítést kapni a további hasznos információkról is!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Elfogadom az Adatvédelmi Irányelveket!

Kérdésed van? Visszahívunk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (kötelező)

Ausztriai ügyintézések

Tárgy

Üzenet

Kövess minket!

Iratkozz fel!

Szeretnék értesítést kapni a további hasznos információkról is!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Elfogadom az Adatvédelmi Irányelveket!

Kérdésed van? Visszahívunk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (kötelező)

Ausztriai ügyintézések

Tárgy

Üzenet

Kövess minket!

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "süti-"ket használ. A sütik apró, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye felhasználója számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben erre nem kerül sor, illetve az "Engedélyezem" gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás